June 3, 2023
Portali Shprehja

Ja pse nuk duhet ta mbani furçën e dhëmbëve në banjë

Mbajtja e furçës së dhëmbëve në banjë nuk është ndoshta ideja më e mirë, pasi furça juaj e dhëmbëve mund të mbulohet me të gjitha llojet e gjërave që nuk do të dëshironit në gojën tuaj.

Ju duhet ta lani gojën dy herë në ditë pasi është një mënyrë mjaft e dobishme për të shmangur prishjen e dhëmbëve. Problemi është se ju me siguri e përdorni furçën e dhëmbëve në banjë, ku është më e lehtë ta mbani atë.

Në çdo rast, mbajtja e furçës së dhëmbëve në banjë është padyshim një ide jashtëzakonisht e keqe, dhe ka një arsye shumë për këtë, sepse ndodhet në një vend me tualetin. Sa më shumë që mund të krenohesh me mbajtjen e gjërave të pastra, sa herë që shkoni në tualet baktere të shumta përhapen në ajër.

Dhoma e gjumit është një vend i mirë për këtë, sepse aty ndodhen papastërti të vogla të cilat nuk janë të dëmshme.

Këshilla të tjera për ta mbajtur furçën tuaj të dhëmbëve të pastër përfshijnë mbajtjen e saj të ndarë nga furçat e dhëmbëve të njerëzve të tjerë dhe vendosjen e një lloj mbulese në kokë për të parandaluar që gjërat e këqija të futen atje.

.

Të Ngjajshme

Si të mos shtojmë peshë kur e lëmë duhanin?!

Zelensky: Ukraina është gati të nisë kundërsulmin

Paralajmërojnë ekspertët: Kriza energjetike në BE nuk ka pëfunduar

Leave a Comment