November 28, 2022
Portali Shprehja

Ja si duket testi për marrjen e lejes së qarkullimit për vetura në Kinë?

Ndoshta të gjithë shoferët e mbajnë mend se si është të kalosh një provim shoferi, si dhe testin e famshëm të shoferit. Videoja interesante na vjen nga vendi më i populluar i planetit, Kina, ku terreni i stërvitjes duket pak më ndryshe se këtu, siç mund ta shihni në videon e bashkangjitur.

Në këtë video prej 48 sekondash, mund të shihni disa pengesa nëpër të cilat kalon shoferi. Nëse prekni vijën e bardhë vetëm një herë, nuk do të merrni leje.

Më shumë se 40 milionë njerëz e kanë parë këtë video deri më tani. Shumë njerëz po postojnë video nga vendet e tyre pasi kanë parë këtë video.

 

.

Të Ngjajshme

Transportuesit privat do të bllokojnë nesër udhëkryqin te “Mavrovasja” me 30 autobusë

Bie bora e parë në Strazhë

admin

Shumë zanate janë drejt zhdukjes

Leave a Comment