25.2 C
Skopje
June 18, 2019
Informacione Vendi

Ja si përdoret gjuha shqipe në institucionet e Shkupit (VIDEO)

Tact

“Në objektin e Brigadës së Zjarrfikësve është vendosur tabela, e cila tregon se ky objekt i takon Brigadës së Zjarrfikësve, por e njëjta shkruan vetëm në gjuhën maqedonase dhe jo edhe në gjuhën shqipe. Ndërsa në hyrje të objektit ekziston tabela e cila shkruan edhe në gjuhën shqipe, por e njëjta ka gabime të shumta drejtshkrimore dhe sintaksore. Pavarësisht se është formuar Agjencia për Zbatimin e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve, gabimet po vazhdojnë të ndodhin dhe tabelat nuk po vendosen edhe në gjuhën shqipe.”

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Përfundon gjyqi për vrasjen e Almirit, të premten vendimi

shprehja

Fatime Fetai: Pa e ndriçuar rastin “Monstra” nuk shkoj askund

shprehja

Nuk ka datë për negociatat, Gjermania: Vendimi në shtator ose në tetor

shprehja