February 28, 2021
Portali Shprehja

Jankullovska e hedh poshtë akuzën për “Target-Fortes”, ndjehet e pafajshme

Ish ministrja për punë të brendshme, Gordana Jankullovska në fjalët e saja përfundimtare për rastin “Target-Fortesa”, u paraqit si viktimë e përgjimit të paligjshëm dhe e hodhi poshtë gjithë akuzën që i ngarkohet. Ajo në rastin në fjalë akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe kompetencave, gjegjësisht në pjesën e shkatërrimit të pajisjes për përgjim, që sipas prokurorisë është tentuar që të fshihen gjurmët. Në pjesën për përgjimet, ajo nuk është e akuzuar dhe kërkoi që të futet në listë si viktimë.

“Unë më s paku kam motiv që të ndihmoj dike që është I lidhur me këtë akt monstroz, për shkeljen masovike të të drejtave të njeriut. Unë dhe familja ime kemi përjetuar dhe akoma po përjetojmë pasoja të mëdha nga përgjimi”, tha Jankullovska.

.

Të Ngjajshme

461 gjoba për mosmbajte të maskave mbrojtëse

admin

Shkup, 269 gjoba për mosrespektim të rregullave në trafik

admin

Mbyllet një lokal në Shkup, 6 persona shoqërohen në polici

admin

Leave a Comment