November 27, 2020
Portali Shprehja

Javën tjetër vendoset për qëndrimin ditor në çerdhe

Të hënën Komisioni për sëmundje ngjitëse do të vendosë nëse fëmijët nëpër çerdhe do të mund të qëndrojnë tërë ditën në këto institucione përkujdesi. Në analizimin e shifrave të foshnjave dhe kapaciteteve të çerdheve, epidemiologët gjatë fundjavës do të japin konstatimet se ku dhe sa fëmijë mund të jenë në kujdesin e edukatoreve edhe pas mbarimit të orarit. Sot Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe tha se në mbledhjen e së hënës do të merret një vendim pozitiv për këtë çështje.

Të Ngjajshme

Shtabi Qendror për Menaxhim me Kriza do të mbajë mbledhje

admin

Gjendja me Covid-19 po stabilizohet, s’ka nevojë për shtrëngim të masave

admin

Institucionet e shkencës dhe kulturës në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni me deklaratë të përbashkët për UÇK-në

admin

Leave a Comment