January 30, 2023
Portali Shprehja

Jeni duke planifikuar një martesë në vitin 2023, këto janë datat më me fat

Një nga ngjarjet më të veçanta në jetën e çdo njeriu është sigurisht dita e dasmës. Shumë të porsamartuar përgatisin planifikimin e dasmës deri në detajet më të vogla, por gjëja e parë që duhet të bëjnë para se të martohen është të vendosin për datën e martesës.

Çiftet që duan të martohen këtë vit, me siguri tashmë kanë filluar të planifikojnë ditën e tyre më të lumtur, por mund të mos jenë në gjendje të vendosin për datën e martesës. Këto janë datat më me fat dhe më të pafat për martesë në vitin 2023.

Sipas astrologëve, tre takime në vitin 2023 janë veçanërisht me fat, ndërsa njëra duhet shmangur pasi është e pafat.

Datat më me fat për një martesë janë 5 shkurt, 17 korrik, 14 tetor.

Dasma më 5 shkurt 2023

Sipas astrologëve, asnjë planet nuk është retrogradë në këtë datë, që është një bekim i veçantë, por është edhe hëna e plotë, që është gjithashtu shumë e mirë.

Periudha e hënës së plotë me lëvizje të drejtpërdrejtë të të gjithë planetëve është veçanërisht me fat për fillimin e një bashkimi martesor dhe së bashku.

Qëndroni në gurin e çmendur më 17 korrik 2023

Astrologët pohojnë se 17 korriku është data kur Hëna dhe Dielli do të jenë në Gaforre, gjë që tregon një lidhje dashurie të pathyeshme. Prandaj, çiftet që janë veçanërisht të përqendruar te familja dhe fëmijët duhet ta kenë parasysh këtë datë pasi tregon një marrëdhënie të ngushtë plot bashkësi dhe harmoni.

Ata martohen më 14 tetor

Një tjetër datë me fat në vitin 2023 do të jetë 14 tetori, pasi në këtë datë do të ndodhë një eklips diellor. Hëna dhe Dielli do të jenë në Peshoren diplomatike, një shenjë partneriteti dhe ekuilibri, që do të sjellë harmoninë e nevojshme në jetën bashkëshortore. Kjo datë është shumë domethënëse sepse eklipset ndodhin vetëm një herë në vit.

Data më e pafat për një martesë është 2 shtatori.

Në vitin 2023 ka vetëm një datë që nuk duhet ta zgjidhni për ditën e dasmës sepse është më e pafat. Shmangni 2 shtator 2023 pasi Mërkuri do të jetë retrogradë në këtë ditë gjë që mund të shkaktojë komplikime dhe grindje mes partnerëve.

.

Të Ngjajshme

VMRO-DPMNE-së nuk i pëlqen hyrja e ASH-së në Qeveri

admin

Qeveria lavdërohet me kupon fiskal rus, Kovaçevski kërkon falje

Vazhdon mësimi online në Strugë, Inspektorati i arsimit prej nesër në teren

Leave a Comment