15.5 C
Skopje
September 22, 2019
Informacione Vendi

Ka humbur kjo vajzë në Kumanovë, shpërndajeni ta gjejnë prindërit!

Ka humbur nje vajz emrin Adea vajza e Nazimit. Vajza tha punon babi me kamjon. Kontakt tel i jem 072 522 471

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Arrin grupi i ri i vullnetarëve amerikan

shprehja

Parafushata s’mund të ndalet, PZAP e hedh një ankesë si të palejuar

shprehja

Kërkohet dorëheqja e ministrit dhe një drejtori të Qeverisë së Zaevit

shprehja