June 5, 2023
Portali Shprehja

Kallëzim penal për dy policë për ryshfet

Prokuroria Themelore Publike për Luftimin e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit në bashkëpunim me institucionet e hetimit parashtroi kallëzim penal kundër A.V dhe N.S, të punësuar në Stacionin Policor “Qafthanë”.

Sipas prokurorisë, i pandehuri i parë dyshohet për ryshfet, ndërsa i pandehuri i dytë ka kryer veprën penale “punë me pakujdesi”.

“Më 13.05.2023 në vendkalimin kufitar Qafthanë, nga shoferi i cili drejtonte autobusin me targa malazeze, për të cilin nuk ka pasur karton të gjelbër të vlefshëm, ka kërkuar dhe ka marrë ryshfet prej 70 eurove, ndërsa i dyti ka lëshuar automjetin pa karton të gjelbër dhe i ka mundësuar hyrje në RMV”, thuhet në raportin policor.

Policët janë arrestuar dhe u është caktuar masa e paraburgimit në afat prej 30 ditëve.

Të Ngjajshme

Burri pretendon se e klonoi të dashurën e tij me ndihmën e inteligjencës artificiale

Mos bini pas këtij mashtrimi në Facebook – mund të humbni llogarinë tuaj

Kriza u shfrytëzua për dyfishimin e çmimeve

Leave a Comment