January 27, 2021
Portali Shprehja

Kaq e bukur është motra e Afërdites

Afërdita Dreshaj njihet si person që i kushton shumë vëmendje familjes së saj.

Jo rrallë herë ajo publikon fotografi nga më të ndryshme edhe me motrën, Jehonen.

window.ANConfig.placements.push({ adUnitId: 'Medium Rectangle (mes-artikull)', propertyId: '105209', placementId: '846638', content: [], onLoad: function (adUnitId) { console.log('1', adUnitId); }, onFail: function (adUnitId) { console.log('0', adUnitId); //fallback code }, });

E kur jemi tek bukuria e motrave Dreshaj, dukshëm më e veçantë është Jehona.

Një zeshkane kaq e formësuar dhe me bukuri natyrale, jo shpesh here kemi mundësi të njohim.


Të Ngjajshme

Artistët reagojnë për tubimet politike

admin

Adriana Matoshi thotë se Kosova është zhytur në m*t

admin

Leonora Jakupi me aksesorë të vlefshëm sa një veturë

admin

Leave a Comment