September 27, 2022
Portali Shprehja

Kaq kohë duhet të pritni në Tabanoc dhe Bogorodic

Intensiteti i qarkullimit në rrugët jashtë qendrave të qyteteve është rritur mëngjesin e sotëm.

Në kufirin në Tabanoc, koha e pritjes për hyrje në vend është rreth një orë, ndërsa në Bogorodic, pritjet për dalje janë deri në 30 minuta.

Në pikat e tjera kufitare, në anën maqedonase, nuk ka më ndalime.

.

Të Ngjajshme

Arrestohet një person në Tetovë, me eskavator ka dëmtuar instalimin elektrik

Qeveria shkrakon një drejtor të Alternativës

admin

Nëse ju ndodh kjo kur mbaroni ushqimin, shkoni menjëherë te mjeku, është simptomë e diabetit

Leave a Comment