September 29, 2022
Portali Shprehja

Kasami: BDI mundohet që tetovarët t’i mashtrojë me koncerte!

Kryetari i komunës Bilall Kasami në takim me banorët e lagjes Teteks 2. Më tej ai deklaroi se lista e Besës dhe kandidatëve të këshilltarëve është më e mira dhe se duhet votuar për të realizuar gjitha projektet. Gjithashtu kreu i Tetovës deklaroi në Tetovë janë bërë shumë punë edhe pse është penguar. Kasami komentoj edhe fabrikën e re të nisur sot në Tetovë.

“Fatkeqësisht BDI mundohet investimet private ti shndërroj në investime partiake dhe për t’i shndërruar këto evenimente në takime partiake”, u shpreh Kasami.

Për fund Kasami tha se BDI në mungesë të shumë punëve të pa bëra po organizojnë koncerte të ndryshme për të mashtruar qytetarët dhe në veçanti tetovarët.

Të Ngjajshme

BE transferon mbi 5 milionë euro në buxhetin e Kosovës

Theret me thikë një i mitur në Shkup

Përse rinia zgjedh universitetet e shteteve të huaja për studime?

Leave a Comment