June 27, 2022
Portali Shprehja

Këto pyetje mund të i’u ndihmojnë se a jeni gati edhe për një fëmijë tjetër

Ndonjëherë është shumë e vështirë të marrësh një vendim përfundimtar nëse dëshiron më shumë fëmijë, ndoshta këto pyetje do t’ju ndihmojnë të gjeni përgjigjen e duhur

Disa çifte kalojnë vite duke menduar dhe duke i lënë të gjitha opsionet të hapura. Pavarësisht se sa fëmijë keni tashmë, vendimi është gjithmonë individual dhe nuk ka një numër magjik fëmijësh që do të jetë ideal për shumicën e çifteve.

Tact Watches

Gjëja më e rëndësishme për çdo familje është kënaqësia dhe ndjenja e plotësisë, transmeton Telegrafi.

Nëse jeni duke luftuar me vendimin nëse do të keni më shumë fëmijë, përpiquni t’u përgjigjeni këtyre pyetjeve:

1. Si është shëndeti juaj?
Nëse keni pasur ndonjë nga ndërlikimet e shtatzënive të mëparshme, kjo mund të jetë një pyetje me të cilën do të duhej të fillonit. Mendoni me kujdes se çfarë mund të sjellë një shtatzëni e re dhe pasojat reale që mund të prisni.

2. Po kur bëhet fjalë për logjistikën?
Një makinë më e madhe, një apartament më i madh, organizimi i punës dhe planet e karrierës janë disa nga gjërat që duhet të mendoni nëse dëshironi të keni më shumë fëmijë.

3. Sa i rëndësishëm është gjumi për ju?
Duhet të keni parasysh se do t’ju duhet të kaloni sërish ato faza të vështira të netëve pa gjumë.

4. A mund të përballoni koston e rritur të jetesës?
Financat janë një element i rëndësishëm. Për prindërit që kanë më shumë fëmijë, ata gjithashtu kanë shumicën e asaj që mund të kenë nevojë. Megjithatë, të kesh një fëmijë nuk kërkon vetëm blerjen e një krevati fëmijësh dhe një karroce fëmijësh, kështu që mendoni për këtë dhe shkruani në letër të ardhurat tuaja dhe shpenzimet e pritshme që mund të vijnë me një anëtar të ri të familjes.

5. Sa i vlerësoni udhëtimet?
Udhëtimet me fëmijë janë një eksperiencë shumë e mundshme dhe padyshim e vlefshme. Kini kujdes se do t’ju duhet të përshtateni me faktin që familja po rritet për një anëtar tjetër, gjë që mund të sjellë disa ndryshime në këtë fushë.

6. A është liria e rëndësishme për ju?
Disa prindërve u pëlqen fakti që kanë hapësirën e tyre përsëri kur fëmijët e tyre të rriten pak, ndaj është më e vështira për ta të heqin qafe atë rehati dhe të kthehen në ritmin e jetës që sjell një i porsalindur.

7. Cilat janë pritshmëritë tuaja?
Nëse dëshironi të përmbushni pritshmëritë e të tjerëve duke lënë mënjanë nevojat tuaja, duhet të mendoni përsëri.


Të Ngjajshme

Revista amerikane shkruan për rikthimin e Sunny Hill: Ndodhi pas mosmarrëveshjeve politike

Janet Jackson poston një foto të rrallë me Michael Jackson në përvjetorin e vdekjes së tij

Pse na flihet gjumë pasi hamë drekë?

Leave a Comment