January 31, 2023
Portali Shprehja

Këto ushtrime nuk ju marrin shumë kohë dhe ju shpëtojnë nga dhimbja e shpinës

“Një shpinë e shëndetshme lidhet me një mënyrë jetese të shëndetshme”, thotë fizioterapistja Vinita Chandra Mody dhe në fakt ka të drejtë, pasi shpina lidh bustin me pjesën tjetër të trupit, si dhe është përgjegjëse për lëvizjet e trupit dhe qëndrimin.

Reklama

Dita e zënë, puna dhe shumë faktorë të tjerë ndikojnë negativisht në shpinën tuaj, duke i shkaktuar asaj dhimbje dhe probleme, ndaj po ju tregojmë disa ushtrime të sugjeruara nga fizioterapistët, të cilat nuk ju marrin shumë kohë dhe ju shpëtojnë nga dhimbja.

“The Pelvic Clock”

“Bird Dog”

“The Crossover”

“Child’s Pose”

“Rib Cage Breathing”

“The Deadhang”

“The Bridge Roll-Up”

“The Spiderman”

“The Dead Bug”

“The Bretzel Stretch”

“Plank”

 

.

Të Ngjajshme

Pekini: Vala e koronavirusit po ulet, rreziku i transmetimit është i ulët

Taravari pret në takim Ambasadorin e ri të OSBE-së, Kilian Wahl

admin

Pas kësaj ore bëni mirë të mos pini kafe

Leave a Comment