January 16, 2021
Portali Shprehja

Kjo ishte gruaja e parë e Veton Surroit

Interesant se si vitet e fundit, jeta private e publicistit Veton Surroi është bërë gjithnjë e më interesante, e përfolur dhe intenzive.

Martesa e dytë edhe atë me një miss, nuk kishte se si të mos e vinte në fokus jetën e Surroit, shkruan “Kosovarja”.

window.ANConfig.placements.push({ adUnitId: 'Medium Rectangle (mes-artikull)', propertyId: '105209', placementId: '846638', content: [], onLoad: function (adUnitId) { console.log('1', adUnitId); }, onFail: function (adUnitId) { console.log('0', adUnitId); //fallback code }, });

Siç dihet, Veton Surroi është i martuar me Blert Sylen, me të cilen ka edhe dy djem e që jeta në çift vërehet se u shkon shumë mire, pavarësisht difetences në moshë.

Por, para se Vetoni të lidhej me Blerta Sylën, ishte i martuar me Afërdita Devajën me të cilën kishte dhe dy vajza, shkruan “Kosovarja”.


Të Ngjajshme

Egzona godet me këto komplete

admin

Vesa ka pranuar një dhuratë të çmuar

admin

Flaka Krelani i ka dy fjalë për historianin Alban Dobruna

admin

Leave a Comment