7 C
Skopje
November 20, 2018
Informacione Vendi

Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka pritje të gjata në kalimet kufitare

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore sot po zhvillohet nëpër rrugë të thata, ndërsa intensiteti i komunikacionit për shkak të pushimeve verore është rritur.

Nga LAMM informojnë se në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe për dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shoferët të inkuadrohen me kujdes dhe me shpejtësi të përshtatur dhe respektim të sinjalizimit të vendosur në rrugë.

Në grykat malore është e mundur rrëshqitja e dheut, veçanërisht në akset rrugore: Koçan – Makedonska Kamenicë – Dellçevë, Vinicë – Berovë, Gostivar – Strazhë, Mavrovë – Dibër – Strugë, Demir Kapi – Udovë, Katllanovë – Veles, Krushevë – Demir Hisar dhe Resnjë – Bukovë./Telegrafi/

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Asafi i dërgon dokumente Fatimes

shprehja

Fillon shit-blerja e duhanit në Maqedoni

shprehja

Planet ogurzeza të qeverisë Zaev

shprehja