Komunikacioni në mbarë vendin zhvillohet pa pengesa

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, në disa vende nëpër rrugë të thata.

Intensiteti në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.
LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore ku ka mundësi për shembje. Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

.

Të ngjajshme

Forumi Ekonomik i Davosit, nga ekonomia te sfidat klimatike

shprehja

Mercedes përplaset në një shtyllë në lagjen Çair

shprehja

“Vdes” ideja për minishengenin ballkanik, BE-ja nuk po e mbështet

shprehja

Duke përdorur shërbimet e Portalit Shprehja ju pajtoheni me përdorimin tonë të Cookies. Pranoj Lexo më shumë