January 18, 2021
Portali Shprehja

Komunikacioni zhvillohet kryesisht nëpër rrugë të thata

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është i matur. Në vendkalimet kufitare, nga e Maqedonisë së Veriut, nuk ka vonesa më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Të Ngjajshme

Serbia ndan për Maqedoninë 8 mijë vaksina kundër Covid-19

admin

Kërkohej nga Interpoli, arrestohet nëBllacë

admin

Regjistrohen 412 shkelje për mosmbajtje të maskës

admin

Leave a Comment