September 22, 2023
Portali Shprehja

Konfiskohen 10 kg ar në Shkup, Tetovë, Gostivar dhe Kërçovë

MPB në bashkëpunim me Inspektoratin e Tregur dhe Drejtorinë për të Ardhura Publike gjatë ditës së djeshme kanë sekuestruar 10 kilogram ar, përcjell TV21. Ari është konfiskuar pas kontrolleve që kanë realizuar në disa dyqane për stoli të arit në Shkup, Tetovë, Kërçovë dhe Gostivar, përcjell TV21. Nga MPB-ja thonë se janë konstatuar vepra që dënohen sipas Kodit Penal si dhe mosrespektime të Ligjit për regjistrim të pagesave me para të gatshme.

“Gjatë kontrollit të tetë argjendarive në Shkup janë gjetur dhe konfiskuar rreth 661 gramë ar pa vulë, në Tetovë gjatë kontrollit të 11 argjendarive janë gjetur dhe konfiskuar 7.399 gramë ar pa vulë, në Gostivar gjatë kontrollit të shtatë argjendarive, janë gjetur 1.690. gramë ar, ndërsa në Kërçovë gjatë kontrollit të tre argjendarive janë gjetur dhe konfiskuar 269 gramë ar pa vulë”, thonë nga MPB.

.

Të Ngjajshme

Shqipëri: Nga 2024-a, ata që fitojnë para nga TikToku do të paguajnë taksa

Shtetas serbë të dyshuar për hapjen e tunelit në gjykatën malazeze

Kjo është arsyeja e mahnitshme pse duhet t’i lani flokët me kafe

Leave a Comment