10 C
Skopje
October 17, 2018
Konkurs

Konkurs për vende punë në supermarketin IDEAL në Shkup

Zinxhiri i marketeve “IDEAL” nga Gostivari, vazhdon të zgjerohet edhe në Shkup, kryesisht në fushë Tophane. Marketi IDEAL gjithashtu hap konkurs për kasiere dhe menaxher, të gjithë të interesuarit mund të paraqiten në numrin e telefonit: 070378888 çdo ditë nga ora 10:00-22:00

tel: 070 378 888
Email: bajrokompanii@outlook.com

1 2