December 8, 2022
Portali Shprehja

Kontrabandë kokaine nga Kolumbia, çarçafë të njomur me tretësirë ​​droge

Policia në Zagreb lëshoi ​​një deklaratë në lidhje me kokainën që gjetën në çarçafët e shtratit.

“Policët e administratës policore në Zagreb përfunduan hetimin penal ndaj një 43-vjeçari dhe një gruaje 42-vjeçare nën dyshimin se kanë kryer veprën penale “Prodhim dhe trafikim i paautorizuar i drogës”- shkruan policia.

Dyshohet se 43-vjeçari ka blerë një sasi të madhe të lëndës narkotike kokainë nga persona të paidentifikuar dhe në mënyrë të paqartë nga territori i Kolumbisë, e cila më pas është fshehur në formën e tretësirës kokaine dhe e lagur në mbulesa tavoline pëlhure.

Droga, e fshehur në dy pako, futej kontrabandë në territorin e Kroacisë përmes një shërbimi të rregullt korrier, pas së cilës një 43-vjeçar e mori të enjten.

 

 

Dyshimet e punonjësve të policisë i konfirmuan duke u kontrolluar në pako, në të cilat u gjetën gjithsej 26 copë çarçafë të lagur me tretësirë ​​të drogës kokainë.

“Më pas është kryer hetim i mëtutjeshëm penal, gjatë të cilit është konstatuar se i dyshuari 43-vjeçar dhe gruaja 42-vjeçare, në kundërshtim me dispozitat e nenit 3 të Ligjit për Luftimin e Përdorimit të Drogave me qëllim të rishitja, bleu rrëshirën e kërpit të llojit të drogës dhe drogën kokainë dhe e mati, e ripaketoi dhe e përzie me mbushës për të rritur sasinë dhe e fshehu në një apartament në Zagreb, të gjitha me qëllim prodhimin dhe rishitjen e drogës. shkruan policia.

“Gjithashtu, duke përdorur pajisje që lëshojnë dritë, të dyshuarit kanë krijuar kushte për kultivimin artificial të bimëve në të cilat kanë mbjellë kërp të llojit droge dhe e kanë tharë atë, e kanë matur dhe në fund e kanë rishitur”, thuhet në deklaratë.

Policia bën me dije se “38 copë kërcell kërpi të llojit drogë, 1723 gramë kërp të llojit drogë, 831,1 gram rrëshirë nga e njëjta drogë, si dhe tetë gramë kokainë, mbushës 42,8 gram dhe dy peshore dixhitale me gjurmë drogë dhe një pajisje vakum”, raportoi Index.hr.

.

Të Ngjajshme

Si fitoi një lojë falas 9 miliardë dollarë?

Kur pastroni tualetin, harroni KËTË VEND, dhe pikërisht këtu është burimi i baktereve

Teknika kineze e prodhimit të çajit në listën e thesareve jomateriale të UNESCO-s

Leave a Comment