June 24, 2021
Portali Shprehja

Kosova nis vaksinimin masiv më 15 qershor, deri në fund të vitit pritet të injektohen rreth 70% e popullatës – Iliria News Agency

Kosova nis vaksinimin masiv më 15 qershor, deri në fund të vitit pritet të injektohen rreth 70% e popullatës – Iliria News Agency

Të Ngjajshme

Kosova dhe Serbia të gjejnë një kompromis – Iliria News Agency

admin

Zviceranët, ndër popujt më të sigurt në vendin e tyre – Iliria News Agency

admin

Nga 10 korriku sërish shtrenjtohen cigaret – Iliria News Agency

admin

Leave a Comment