July 27, 2021
Portali Shprehja

Kosova të largohet nga një marrëveshje e keqe me Serbinë dhe të përmirësojë raportet me Kinën – Iliria News Agency

Serwer: Kosova të largohet nga një marrëveshje e keqe me Serbinë dhe të përmirësojë raportet me Kinën – Iliria News Agency

Të Ngjajshme

Vozitjet e gjata që çojnë në vdekje – Iliria News Agency

admin

Unë nuk jam peshkatare! – Iliria News Agency

admin

Edhe dy persona në rrezik për jetë, transportohen sot në Zagreb – Iliria News Agency

admin

Leave a Comment