December 8, 2022
Portali Shprehja

Kovaçevski: Biseduam për shumë tema, në fokus kriza energjetikë

Kryeministri Dimitar Kovaçevski deklaroi sot se në kuadër të mbledhjes ndërqeveritare me Republikën e Shqipërisë janë prekur shumë tema, por theksi është vënë në krizën energjetike.

“Maqedonia e Veriut dhe Maqedonia shërbejnë si shembull se si ndërtohen marrëdhëniet e mira ndërfqinjësore. Nga kjo krizë sot do të dalim bashkë. Do të arrijmë që për të gjithë qytetarët e të dyja vendeve ta tejkalojmë këtë krizë dhe të japim shpresë për një të ardhme më të mirë. Kemi nënshkruar më shumë memorandume, kuptohet me theks ndaj tejkalimit të krizës energjetike”, deklaroi Dimitar Kovaçevski, kryeministër i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

.

Të Ngjajshme

Si fitoi një lojë falas 9 miliardë dollarë?

Kur pastroni tualetin, harroni KËTË VEND, dhe pikërisht këtu është burimi i baktereve

Teknika kineze e prodhimit të çajit në listën e thesareve jomateriale të UNESCO-s

Leave a Comment