4 C
Skopje
December 9, 2019
Tech

Krevati që ju shpëton nga tërmeti (VIDEO)

Sipas portalit të njohur, shtrati mund t’ju shpëtojë jetën në rastet e tundjes së tokës.Kur sensorët e krevatit do të ndjejnë lëkundje, dysheku futet në një “sënduk” të sigurt.

Mekanizmi është i projektuar në qendër të krevatit pa na dëmtuar gjatë rënies.

Ndërkohë, kapakët e “sëndukut” prej çeliku janë krijuar në mënyrë të tillë që të na mbajnë të sigurt derisa të mbarojë tërmeti.

Krevati, do të ketë gjithashtu vend për mjetet e nevojshme, ujë dhe ushqim. Koncepti është projektim i kinezit Wang Wenxi.

Artikuj të ngajshëm

Toyota shndërron Corolla në një model thjesht hibrid

shprehja

Mac Pro i ridizajnuar vjen së shpejti

shprehja

Shkencëtarët kinezë përziejnë derrin me majmunin

shprehja