January 28, 2022
Portali Shprehja

Kriset miqësia mes Arjolës dhe Meridianit: ‘Nuk je ajo që kam njohur jashtë’

Meridiani dhe Arjola janë ftohur disi edhe pse jashtë shtëpisë së Big Brother kanë qenë miq të mirë.

Sipas Meridianit, Arjola nuk është më ajo e para dhe se distancën mes tyre e ka vënë re dhe vetë Arjola.

Tact Watches

Edhe në puntatën e sotme të Prime-it pati një diskutim mes tyre.

Meridiani: Më duket sikur nuk je Arjola që kam njoh jashtë.

Arjola: Nuk e kuptoj këtë gjë.

Meridiani: Arjola është shumë e qeshur ka batuta pa fund jashtë,. Se kam dëgjuar kurrë të bërtasë. Këtu e shoh ndryshe, të tjerët mbase nuk e kuptojnë. Nuk jam xheloz për marrëdhenien e saj me Ilirin. Nejse secili këtu ka ardhur të bëjë lojën e tij.

Arbri: Nuk e di cfarë nënkuptojmë këta me miqësi, se ndryshe nuk do i bënin fare ato muhabete, mund të thonë që kanë njohje ,se ndryshe nëse ti e quan dikë mik, do dukej ajo gjë dhe brebnda po mua më duket shumë e ftohtë.

Balina: Marrëdhenia e tyre jashtë kaq miqësore nuk është reflektuar fare aty. Arjola mendoj do ta kishte gjetur një mënyrë për ta pritur, po nuk ndodhi, besoj se Merdiani është një lojtar që vërtet luan për vet që nuk do të pozicionohet në asnjë palë.

Arjola: Kjo bisedë ka ndodhur dje , unë kam prit që kur të vinte Merdiani të shkriftohesha pak , po nuk ndodhi, ai është afruar më shumë me Beniadën se me mua. Unë me Merdiani jemi miq.

Arbri: O Arjola po njeriu për miqësinë bëhet copë.

Arjola: Unë e kam ndjerë distant dhe prandaj nuk jam afruar. Nuk dua ti penalizoj lojën dikujt,. Tani nuk doja ta shtyja këtë gjë, unë kam pas nevojë për njerëz nga jashtë që kanë qenë dhe miq të mi.


Të Ngjajshme

Nuk përfundoi, Ana dhe Arjoni së shpejti në gjykatë

Festën nuk e ndal as i ftohti për të nxjerrë gjoksin jashtë

Dikush tjetër ka hyrë në mes, ndahet çifti i aktorëve të njohur

Leave a Comment