August 17, 2022
Portali Shprehja

KRRE-ja publikon çmimet e reja të ngrohjes

Kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetikë Marko Bislimovski, sot publikoi çmimet e reja të ngrohjes qendrore në qytetin e Shkupit.

“Në rrjetin më të madh përmes të cilin ngrohen mbi 90 për qind e qytetit të Shkupit, çmimi i ngrohjes rritet për 14.18 për qind. Për përdoruesit e ngrohjes nga Hekurana çmimi rritet për 15.58 për qind dhe për konsumatorët e rrjetit në Shkup Veri çmimi rritet për 16.31 për qind. Sipas Bislimovskit shkaku për rritjen e çmimit është të ngrohjes është rritja drastike e çmimit të gazit natyror, që është 10 herë më e shtrenjtë se çmimi i periudhës së kaluar. të gjithë jemi dëshmitarë për rritjen e çmimit të gazit.

“Ne nuk mund të ndikojmë në çmimin e gazit sepse atë e importojmë”, tha Bislimovski.

 

.

Të Ngjajshme

FIFA pezullon Indinë nga garat e futbollit

Kasami: BDI për 20 vite nëpërkëmbi veteranët e UÇK-së, shkeli mbi dinjitetin e tyre

admin

Partitë në pushtet nuk kanë konsensus për rekomandimet historike me Bullgarinë

Leave a Comment