July 3, 2022
Portali Shprehja

Kryetari i Altinovas, Metin Oral, viziton Studeniçanin, mbështet fuqishëm Azem Sadikin

Nesër Partia Demokratike Shqiptare, do të zhvillojë tubimin qëndrorë në Studeniçan, ku para qytetarëve programin për mandatin e ri do ta shpalosë, kandidati Azem Sadiki.

Përpos Menduh Thaçit, në tubimin e PDSH-së në Studeniçan do të vijë edhe kreu i komunës së Altinovës, nga Turqia dr. Metin Oral.

Tact Watches

Kujtojmë, Komuna e Studeniçanit në nivel rajonal ka bashkëpunim të ngushtë me shumë komuna nga Turqia, e me atë të altinovës është komunë si motër.

Të Ngjajshme

“Kurseni energji”, Gjermania paralajmëron qytetarët për mungesë të gazit

Nëse ju enjten gishtat vuani nga kjo sëmundje

Rina Balaj shfaqet sensuale dhe provokuese në pozat e reja

Leave a Comment