18.5 C
Skopje
July 15, 2019
Shëndetsi

Kur të jeni plakur do ta kuptoni se sa keni nevojë të keni fëmijë..

Tact

“Ndoshta tani, kështu e vjetër dhe papërvojë në lidhje me fëmijët, do të tingëllonte shumë egoiste, por kur të jeni plakur atëherë do ta kuptoni se sa ju duhet të keni një fëmijë”. “Ju drejtohem e trishtuar dhe e thyer për shkak të dëshirës së pamëshirshme për të pasur fëmijë. Por nuk kam. Prita shumë..”. […]

.

Burimi i artikullit

Artikuj të ngajshëm

Trajtime natyrale kundër rënies së flokëve …

shprehja

Tri lule të cilat pastrojnë ajrin nga helmet, patjetër duhet t’i keni në dhomë!

shprehja

Çfarë është dallimi mes vajit të zakonshëm të ullirit dhe atij ekstra i virgjër?

shprehja