23.6 C
Skopje
June 16, 2019
Informacione Vendi

Kush janë të “fortët” në BDI-së që nuk do të jenë më të shefa lokalë?!

Tact

BDI ka shkundur degët e saj dhe se me një vendim të kryesisë janë pushuar nga detyra kryetarët e deritanishëm të degëve.
“Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar . Kryesia ka përcaktuar përgjegjësit për zbatimin e zgjedhjeve në çdo degë. Pas këtij procesi zgjedhor, vijon organizimi i kongresit zgjedhor të BDI. “, nënvizoi sekretari organizativ i kësaj partie, Artan Grubi.
Me këtë vendim tashmë janë larguar “shefat” lokal të BDI-së, që për disa vite kanë udhëhequr këto degë. Bëhet fjalë për Nevzat Bejtën në Gostivar që përpos nënkryetarit të BDI-së, ka qenë edhe kryetar i degës, Ramiz Merko në Strugë, Rafiz Aliti, Beqir Asani, Resi Abdurrahmani, etj. Në nëntor është caktuar kongresi partiak, mirëpo siç mësohet ky proces mund të prolongohet në rast se vendi shkon në zgjedhje të parakohshme. (INA)

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Përgjimet e “El Cheka”-s, Dega e BDI Dollogozhdë: Akoma më fuqishëm qëndrojmë pas Ahmetit

shprehja

A u arratis duke u fshehur në bagazhin e makinës, flet Gruevski nga Budapesti

shprehja

Sot vendoset fati i Qeverisë së Zaevit, ja skenaret?

shprehja