May 12, 2021
Portali Shprehja

Kuvendi do ta vazhdojë seancën e 39-të

Kuvendi sot do ta vazhdojë seancën e 39-të, ku në rend të ditës janë më shumë ligje në sfera të ndryshme.  Deputetët gjatë ditës së djeshme debatuan për Propozimin për emërimin e një anëtarit të Komisionit Rregullator për Energjetikë. Votimi për këtë pikë të rendit të ditës do të caktohet në mënyrë plotësuese. Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajnë seanca Komisioni për shëndetësi dhe Komisioni juridiko-ligjdhënës.

.

Të Ngjajshme

Strugë-Qafëthanë, Nikollovski pa përgjigje për rindërtimin e rrugës

admin

Komitet për bashkëpunim ekonomik mes RMV-së dhe Greqisë

admin

Qytetarët: Veprimi i Artan Grubit, për pikë politike!

admin

Leave a Comment