September 26, 2022
Portali Shprehja

Ky është mashkulli i parë në Kosovë që ka shkuar nuse

Teksa në Kosovë flitet shumë shpesh për ligjin që do te lejonte martesën e personave të njejtë, i cili kundërshtohet nga akter të ndryshëm, humori e bënë të kundërtën përditë.

Skena humoristike në vend është e mbi-populluar me meshkuj që luajnë role femrash.

Karakteri më tipik është ai i “Gjyles”, luajtur prej vitesh nga aktori Osman Azemi, i cili në skeçin e fundit vjen me vello të bardhë, shkruan “Kosovarja”.

Osman Azemi ndër vite ka luajtur disa role femrash, që duket se i shkojnë mjaftë.


Të Ngjajshme

Gazetari i njohur shkon i paftuar në dasmën e Arminës dhe Shkëlzenit

Sa bukur duket Andrra në dallam të arit

Sipas shkencës ka 3 mënyra për të shpëtuar nga ditët jo të mira

Leave a Comment