February 25, 2021
Portali Shprehja

Ky është PlayStation 5 më i madh që keni parë ndonjëherë

Sigurisht, Sony tërheq gjithashtu një numër të madh të entuziastësh, dhe një prej tyre është YouTuber ZHC, i cili zotëron PlayStation 5 më të madh në botë.

Ajo është një tastierë e lartë tre metra dhe peshon 227 kilogramë, dhe është plotësisht funksionale, dmth lojërat video mund të luhen në të si në atë “të zakonshme”. Kjo kopje është futur edhe në Librin e Rekordeve Guinness. Sigurisht, ekziston edhe kontrollori gjigant DualSense, i cili kushton 70,000 dollarë.

Ndërsa miliona lojtarë nuk arrijnë të marrin kopjen e tyre të konsolës për shkak të një mungese të përgjithshme të aksioneve, ZHC kaloi një kohë të shkëlqyeshme me miqtë, kështu që ata madje garuan për të parë se kush mund ta dekoronte më mirë këtë PS5.

Të Ngjajshme

Apple blen një kompani çdo tre-katër javë – Rreth 100 kompani janë blerë 6 vitet e fundit

admin

Shpikja e re japoneze, burrat ushqejnë foshnjat me “gji”

admin

Ju që bëni shumë screenshot në iPhone, a e keni ditur këtë?

admin

Leave a Comment