September 30, 2020
Portali Shprehja

Ky eshte shoku i vertete !!!

Me tha: A eshte filani shoku yt?

I thashe: Po!

Me tha: Prej sa kohesh e njeh?

I thashe: E njoh qe prej shtatedhjete ngjarjeve dhe njeqind veshtiresive qe ka qene prane meje.

Mesimi: Shoket nuk maten me kohen e gjate (sa qendrojne me ty), por me perballjen e veshtiresive. Ne rehati njeriu mund te kete shok sa qimet e kokes, por ne rast nevoje dhe ne veshtiresi s’i mbet askush.

Unejs Sheme

.

Të Ngjajshme

Profeti (alejhi selam) thotë:“Unë jam dërguar dhe Ora e Kijametit është larg meje aq sa…

admin

Pse namazi është më i mirë se gjumi !?

admin

Kur’ani e përmend dëgjimin para shikimit a e dini PSE ? Ja zbulimi fenomenal shkencor !

admin

Leave a Comment