February 1, 2023
Portali Shprehja

Ky është vendi më i ftohtë në botë

Vendi i banuar më i ftohtë në planetin tonë, është një fshat i vogël në tundrën siberiane, i quajtur Oymyakon. Këtu janë regjistruar temperatura deri në -90 gradë. Ndërsa temperatura mesatare e dimrit është -58 gradë.

Temperaturat mesatare të dimrit sillen rreth – 58 gradë dhe vetëm rreth 500 njerëz kanë guximin që të banojnë në këtë fshat.

.

Të Ngjajshme

Duel i futbollistëve shqiptarë në Kupën e Italisë

Kristian Eriksen, jashtë terrenit deri në muajin prill

Përvejtori i Goce Dellçevit, Spasovski: MPB-ja ka ndërmarrë të gjitha masat për mbarëvajtjen e manifestimit

Leave a Comment