October 4, 2023
Portali Shprehja

Ky robot mund të zëvendësojë muratorët

Njihuni me SAM, muratorin gjysmë automatik që mund të shtrojë 800 deri në 1200 tulla në ditë, krahasuar me 300 deri në 500 që mund të vendosë një njeri.

Vetë makina i merr tullat, i vendos çimento dhe i rregullon. Funksionon më së miri me ndihmën e një personi që ecën përgjatë tij për të mbledhur çimenton e tepërt.

Shihni si funksionon.

.

Të Ngjajshme

Britania e Madhe merr përsipër organizimin e “Euro 2028”

Milevski: Kërkojmë fitore para dueleve të muajit dhjetor

Do të zgjidhet çështja e personave pa shtetësi në Maqedoni, miratohen ndryshimet e nevojshme ligjore

admin

Leave a Comment