2 C
Skopje
February 10, 2019
Tech

Laboratori teston smartfonët më të mirë për selfie në 2019

Laboratori është bazuar te disa kritere e kategori të ndryshme, si vendndodhja, kushtet e dritës, etj. Për këtë arsye, laboratori ka përdorur rreth 1500 foto dhe nga dy orë video.

Për shumë blerës, kamera është një nga faktorët kryesorë kur blejnë një celular, pasi parametrat e tjerë shpesh arrihen edhe nga telefonë jo shumë të shtrenjtë.

Sipas laboratorit, këto janë 10 më të mirë të vitit 2019.


Top Channel

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Pronari vdes bashkë me fjalëkalimin, klientët humbin miliona

shprehja

“Tokio 2020”, me medalje të prodhuara nga riciklimi i celularëve

shprehja

Gjermania kufizon “Facebook”-un për mbledhjen e të dhënave

shprehja