January 16, 2021
Portali Shprehja

Learta me një model unik të veshjes tradicionale

Learta Jakupi është një ndër nuset më të komentuara në mediat rozë.

Përmes postimeve të shumta në rrjete sociale, ajo gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

window.ANConfig.placements.push({ adUnitId: 'Medium Rectangle (mes-artikull)', propertyId: '105209', placementId: '846638', content: [], onLoad: function (adUnitId) { console.log('1', adUnitId); }, onFail: function (adUnitId) { console.log('0', adUnitId); //fallback code }, });

Këtë herë, e veshur në dallam të arit dhe me një rregullim perfekt ajo duket mahnitëse në imazhin e postuar.

Theksojmë, ajo e dëshmon shumë herë që është meraklike e madhe në këtë drejtim, duke mos i munguar edhe pozat e veçanta në përditshmëri.


Të Ngjajshme

Egzona godet me këto komplete

admin

Vesa ka pranuar një dhuratë të çmuar

admin

Flaka Krelani i ka dy fjalë për historianin Alban Dobruna

admin

Leave a Comment