December 5, 2022
Portali Shprehja

Ligji i mediave, miratohet nevoja për ndryshime

Ligji për mediat hyri në shqyrtim parlamentar. Në seancën e sotme, deputetët e pushtetit dhe opozitës votuan “pro” që propozim Ligji për mediat të shqyrtohet në procedurë të shkurtuar.

Propozimi i ligji u bë nga deputetët e pushtetit dhe me të kërkohet që të fshihet neni 102 i ligjit, me të cilin ndalohet financimi i fushatave nga ana e institucioneve shtetërore në mediat private.

.

Të Ngjajshme

Turqia mirëpret ekstradimin e militantit kurd nga Suedia

Mbyllen 15 minutat e para të shtesave, mbetet 1-1 rezultati mes Japonisë dhe Kroacisë

Si t’i heqim njollat ​​e yndyrshme nga rrobat

Leave a Comment