May 17, 2021
Portali Shprehja

Llupevska: Ndryshimi i gjeneratave do të sjellë ndryshim në marrëdhëniet ndëretnike

Ndryshimi i brezave, gjatë së cilës ndodhën dhe ende ndodhin vërejtje dhe grindje ndëretnike, do të ishte momenti në të cilin, sipas gazetares Snezhana Llupevska Sozen, mund të pritej ndryshim për të mirë kur bëhet fjalë për bashkëjetesën ndëretnike dhe tolerancën në vend.

“Derisa të ketë ndryshim të brezave, i imi, i juaji, ne do të qëndrojmë në vend dhe do të flasim për gjëra të tilla. Kur do të vijnë breza, të cilët kanë mësuar në shumë gjuhë, të cilët pranojnë ndryshimet në arsim, të cilat lidhen me vendet e huaja. Derisa të ndodhë ndryshimi i tillë, ne do të kthehemi, prapa” ka deklaruar Llupevska.

.

Të Ngjajshme

Bytyqi, Filipçe, Spasovski dhe Carovska nënkryetarë të LSDM-së

admin

Sanja Llukarevska zëvendëson Sheqerinskën, zgjidhet zëvendëskryetare e LSDM-së

admin

Ndërron jetë një i pastrehë në rrugën “Maqedonia”

admin

Leave a Comment