0 C
Skopje
December 14, 2018
Shprehja Shprehje

Luftërat më të përgjashkme…

Luftërat më të përgjashkme në histori kanë qenë ato që zhvilloheshin brenda llojit.
Zot na ndihmo të heshtim kur skemi gjë për të thënë dhe na ndihmo të frenojmë veten kur mund të prishim punë!
|Elmaz Fida|

7004893

 

Artikuj të ngajshëm

Kur bariu i kishte lidhjet e forta me Krijuesin Gjithesise – Allahun xh.sh…..!

shprehja

Prekëse/ Kjo është poezia e fundit që shkroi Dritëro Agolli para se të vdiste

shprehja

Dy komplekse te shqiptarët

shprehja