14 C
Skopje
October 20, 2019
Tech

Makinat më të shëmtuara

Kjo ndodh edhe me makinat, të cilat janë dizenjuar me kujdes.

Ndër vite, janë prodhuar makina që vetëm prodhuesit mund t’i quajnë të bukura. Këto janë 15 më të shëmtuarat.


Top Channel

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Paralajmëron Samsung, problem tek S10 dhe Note 10

shprehja

NASA: Pesë asteroidë pranë tokës, me shpejtësi 85.000 km/orë

shprehja

Kujdes! Samsung e pranon: Telefonin tuaj S10 mund ta hapi kushdo

shprehja