Deri më tani, tre pacientë që kishin sëmundje shoqëruese dhe nuk ishin vaksinuar kanë humbur betejën me virusin. Mjekët vazhdimisht bëjnë thirrje që personat me sëmundje kronike duhet të imunizohen. Deri më tani mbi 54.000 qytetarë kanë marrë vaksina falas dhe rreth 2.600 nga ato komerciale, doza e të cilave është 800 denarë.