May 28, 2023
Portali Shprehja

Maqedoni, zvogëlohet blerja dhe shitja e produkteve bujqësore

Në tremujorin e parë të vitit 2023, blerja dhe shitja e produkteve bujqësore është 3.136.295 mijë denarë dhe në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit paraprak është zvogëluar për 35,3 për qind, kumtoi Enti shtetëror për statistikë.

Rënie prej 58.7% është vërejtur në blerjen e produkteve bujqësore nga prodhuesit individualë, ndërsa rritje prej 21.0% është vërejtur në shitjen e produkteve bujqësore të prodhimit vetanak.

Rënie e ndjeshme është vërejtur në bujqësi, peshk dhe produkte të tjera, ndërsa në produktet e tjera është vërejtur rritje.

Të Ngjajshme

“Bye, bye, bye Kemal” Erdogan shpall fitoren në zgjedhjet presidenciale në Turqi

Udhëheqësit botërorë kanë filluar të urojnë Erdoganin për fitoren

Një avokat nga Nju Jorku po përballet me një seancë gjyqësore të tij pasi firma e tij përdori mjetin AI ChatGPT

Leave a Comment