September 28, 2020
Portali Shprehja

Mariçiq: Në 100 ditët e para të mandatit, pastrim efikas dhe objektiv të gjyqësorit

Ministri i drejtësisë, Bojan Maricic, mbetet i mendimit se në 100 ditët e para të qeverisë, do të vërtetojnë një model që do të sigurojë pastrim efikas dhe objektiv të gjyqësorit.

Në paraqitjen e tij sonte në emisionin “360 gradë” në Alsat, Mariçiq sqaroi:

“Në 100 ditët e para, do të kemi një model sipas të cilit kjo do të zbatohet dhe pikërisht kjo është ajo për të cilën punojmë në këtë moment. Për këtë është e rëndësishme që Gjykata Supreme, Këshilli Gjyqësor dhe Këshilli i Prokurorëve Publik të marrin pjesë në proces, si përgjegjës të drejtpërdrejtë për zbatimin e këtij procesi,” tha Mariçiq.

Të Ngjajshme

Bllokohet platforma për mësim online

admin

“Shuplakat”, Janakieski nuk ndjehet fajtor

admin

Shkollat plotësojnë kushtet, MASH nuk jep leje për mësim me prezencë fizike

admin

Leave a Comment