December 6, 2020
Portali Shprehja

Mariçiq paralajmëron ndryshime në Kodi Zgjedhor, nuk përjashtohen listat e hapura

Ministri i drejtësisë, Bojan Mariçiq paralajmëroi ndryshime në Kodin Zgjedhor dhe vendosjen e listave të hapura të kandidatëve. Këto ndryshime janë pjesë e planit punues të cilin duhet ta realizoj ministria të cilën ai drejton.

“Do të punojmë në ndryshime të Kodit Zgjedhor, përmes të cilave do të vendosim parimin e listave të hapura të kandidatëve dhe atë që në vitin e ardhshëm në zgjedhjet lokale”, tha Mariçiq.

Të Ngjajshme

Ekspertët kritikojnë punën e deritanishme të Kuvendit

admin

Deponia në Rusino përsëri përfshihet nga flakët

admin

Rruga “Brigada Maqedono-Kosovare”, e rrezikshme për qytetarët

admin

Leave a Comment