February 25, 2021
Portali Shprehja

Mark Zuckerberg ka gati një aplikacion të ri

Clubhouse është një aplikacion relativisht i ri që u shfaq në vitin 2020. Clubhouse është një platformë e audio bisedave ku një përdorues mund të marrë një telefonatë nga dikush që tashmë e përdor shërbimin.

Sipas informacioneve që kanë rrjedhë nga vetë Facebook thuhet se gjiganti amerikan i teknologjisë tashmë është duke punuar për zgjidhje të reja, për tu ofruar përdoruesve të saj opsione të reja komunikimi.

Në mesin e shërbimeve të reja që pritet të vijnë nga Facebook, por me gjasë me një aplikacion të ndarë dhe të pavarur nga rrjeti social do të jetë edhe mundësia e komunikimit me audio mesazhe. Por nuk dihet nëse Facebook po planifikon të përdorë brenda këtë tipar të ri brenda shërbimeve dhe aplikacioneve të saj.

Të Ngjajshme

Apple blen një kompani çdo tre-katër javë – Rreth 100 kompani janë blerë 6 vitet e fundit

admin

Shpikja e re japoneze, burrat ushqejnë foshnjat me “gji”

admin

Ju që bëni shumë screenshot në iPhone, a e keni ditur këtë?

admin

Leave a Comment