10 C
Skopje
November 15, 2019

Marketing

shprehja

Portali Shprehja është njëri nga portalet me rritjen më të shpejtë në Maqedoni dhe më gjërë.

Laramania e vizitorëve tanë, ofron mundësi të pakufishme reklamimi në shumë sfera, duke qenë kështu mundësi e artë e promovimit për çfarëdo produkti.

Për detaje të reklamimit, mundësi reklamimi, pyetje mos hezitoni të na kontaktoni nëpërmjet:

E-mail: shprehjaa@gmail.com