December 2, 2020
Portali Shprehja

Mbahet në ambient të hapur panairi i librit në Shkup

Gjendja me koronavirusin sivjet ka qenë arsyeja për herë të parë Panairi i librit të mbahet në ambient të hapur. Organizatorët që për herë të parë përballen me këtë lloj krize nuk ka qenë e lehtë të organizojnë Panair njëjavor me faktin se nuk kanë pritur që vizitueshmëria të jetë e madhe. Megjithatë vizitorët janë paraqitur në numër të kënaqshëm dhe maksimalisht kanë respektuar masat e mbrojtjes nga virusi. Në hyrjen e Panairit të gjithë që hyjnë brenda së pari ju matet temperatura e trupit, ndërsa janë vendosur edhe mjete për dezinfektim.

Të Ngjajshme

Qeveria miratoi rekomandimin e KSI-së për hapjen e ski-qendrave

admin

Hoxha: Propozimi “e diela ditë jo pune”, javën e ardhshme në seancë të qeverisë

admin

“Malla Bogorodica” në “stand by” gjatë krizës

admin

Leave a Comment