May 23, 2022
Portali Shprehja

Mbi 200 marinarë largohen nga aeroplanmbajtësja amerikane pas vetëvrasjeve të shumta

Më shumë se 200 marinarë janë larguar nga aeroplanmbajtësja USS George Washington pas vdekjeve të shumta nga vetëvrasja, duke përfshirë tre në më pak se një javë në prill, raportoi CNN të martën.

Tact Watches

Gjatë 12 muajve të fundit, shtatë anëtarë të ekuipazhit kanë vdekur, duke përfshirë katër nga vetëvrasja, duke bërë që Marina të hapë një hetim mbi klimën komanduese në bordin e transportuesit.

Oficeri komandues i transportuesit, kapiteni Brent Gaut, mori vendimin për të lejuar marinarët që jetonin në bordin e anijes të zhvendoseshin në akomodime të tjera, sipas një deklarate nga Forca Ajrore Detare Atlantic. Në ditën e parë të lëvizjes, e cila filloi të hënën, më shumë se 200 marinarë u larguan nga transportuesi dhe u zhvendosën në një strukturë të Marinës aty pranë.

“Plani i lëvizjes do të vazhdojë derisa të gjithë marinarët që dëshirojnë të lëvizin jashtë anijes ta kenë bërë këtë”, thuhet në deklaratë.

Edhe pse transportuesi nuk ka të gjithë ekuipazhin e plotë prej rreth 5,000 marinarësh, anija ka ende mes 2,000 dhe 3,000 marinarë që jetojnë në bord.

Vdekjet në bord nxitën Elaine Luria, një veterane 20-vjeçare të marinës, distrikti i të cilës përfshin objekte të shumta ushtarake, t’i shkruante një letër shefit të operacioneve detare duke i kërkuar që të ndërmerrte veprime të menjëhershme për të siguruar siguri.

.

Të Ngjajshme

Si mendoni, a duhet të ushqehemi me ushqime tradicionale për një trup në formë të shkëlqyer?

Anëtarësimi i Suedisë dhe Finlandës në NATO me ndikim edhe në Ballkan

admin

Dasmat, bizneset “fërkojnë” duart

Leave a Comment