September 29, 2022
Portali Shprehja

Mbretëresha Elizabeth i adhuronte çokollatat

Një nga karakteristikat kryesore të Mbretëreshës Elizabeth ishte se ajo e mbante jetën e saj personale për vete, duke mos lejuar që informacioni të dilte dhe të shfaqeshin emocione të forta. Nisur nga ky fakt, pas vdekjes së saj historitë që kanë të bëjnë me të dhe që hedhin dritë edhe mbi “dobësitë” e saj njerëzore bëhen edhe më interesante.

Një nga këto dobësi, pra, duket se kanë qenë çokollata, sipas një kujtimi të ndarë në Instagram nga India Hicks, një stilist, sipërmarrës dhe i afërm britanik i familjes mbretërore.

“Një moment i veçantë në një botë me ndryshime të jashtëzakonshme. Mbretëresha ka parë 15 kryeministra të vijnë e të shkojnë, ka jetuar pesë Papë dhe për shtatëdhjetë vjet ka qenë kreu i kombit, nga zbarkimi në hënë e deri te ardhja e kompjuterëve dhe Instagramit.

Kështu që kur vinte për vizitë, thotë nëna ime, ajo sillte gjithmonë një kuti me çokollata”, ka shkruar ai.

.

Të Ngjajshme

Putin është i gatshëm t’i sakrifikojë 500 mijë rusë nëse duhet për pushtimin e Ukrainës

BE transferon mbi 5 milionë euro në buxhetin e Kosovës

Theret me thikë një i mitur në Shkup

Leave a Comment